A YouTube legújabb dobása: Shopify merch a YouTube-on

A napokban egy új lehetőséggel bővül a YouTube, ami nem más, mint a felületen történő online értékesítés egy újabb opciója. A különböző termékek eladására mindeddig egy külső weboldalra volt szükség, azonban ezzel a lehetőséggel egy beépített webshop rendszerré válhatnak majd ezentúl a YouTube csatornák.

YouTube x Shopify

A Shopify integrálásával teszi lehetővé a YouTube a videó feltöltői számára, hogy az általuk árusított termékek a videókon, illetve élő közvetítések során megjelenjenek. 

Nem lesz szükség többé külső linkre terelni ezután a nézőket, beépített modulok segítségével célzottan és hatékonyan lehet népszerűsíteni a különböző eladásra kínált termékeket.

Biztonságos és egyszerű

Az új funkció lehetővé teszi a YouTube felületén történő vásárlást, így a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy biztonságos és ellenőrzött helyről vásárolnak, ami merőben megnövelheti a vásárlási hajlandóságot.

Változás a kezelői felületen

A tartalomgyártók könnyedén fogják tudni számontartani a YouTube Studióban a termékek megjelenését, címkézését, illetve szabályozhatják a vásárlási funkciókat.

A bevételszerzés fülön pedig egy új bevételi forrás fog megjelenni, ami pedig a felületen árusított termékekből befolyó összegből fog származni.

A Shopify integrálása

Csatorna tulajdonos vagy és szeretnéd bekötni a Shopify-t? Az alábbi képre kattintva részletes útmutatót olvashatsz a technikai részletekről:

YouTube x Shopify

Támogatott országok listája

Jelenleg sajnos Magyarországon még nem elérhető ez az új funkció, azonban bízunk benne, hogy hamarosan hazánkban is élhetnek ezzel a lehetőséggel a videógyártók.

A szövegre kattintva megtalálhatóak a jelenleg támogatott országok listája.

Iratkozz fel havi újdonság levelünkre!

X