Szuper hír! Idén megrendezésre kerül a MineCinema tábor!

A nagysikerű MineCinema rendezvény után most jön a MineCinema tábor! Július 6-a és 10-e között olyan napközis táborral várják a 6-14 éves korú gyermekeket, ahol különböző ismert influencerekkel is találkozhatnak és emellett pedig különleges, szórakoztató programokban is részt vehetnek. Íme, miért érdemes még velük tölteni a nyarat.

Videós találkozó

Július elején a Budapest Gardenben találkozhatnak a gyermekek kedvenc gamereikkel, Balukával, Jamessel, Sajt32-vel és ZsombeyHD-val. Kültéren és beltéren is szórakoztató programok várják a fiatalokat és olyan játékokat próbálhatnak ki, amit talán eddig még sosem. A tábor egyik előnye az is, hogy egy olyan világ elevenedik meg, amit eddig még csak a szobában a számítógép előtt láthattak. Most életnagyságban találkozhatnak a szabadban CineManussal, a MineCinema kabalájával és a gördeszkapálya királyával.

MineCinema minden mennyiségben

A szervezők minden nap más kreatív DIY programmal várják a résztvevőket, emellett pedig a táborozók megtekinthetik a nyolcadik és a kilencedik MineCinema filmet is.

Különleges programok előnyben

A sport sem maradhat el a táborban, sőt, különböző izgalmas vetélkedőkkel is találkozhatnak majd a táborozók. Ilyen például a gyémánt számháború, a ninja pálya, buborékfoci és a trambulin verseny.

A programok mellett kiemelt fontosságú az, hogy milyen intézkedéseket hoztak meg a MineCinema tábor szervezői a gyermekek védelmében:

– Felére csökkentették a táborban való résztvevők számát,

– Nem 30 hanem 15 fős kis csoportok lesznek, emiatt az oktatók számát is csoportonként háromról kettőre csökkentették. Így minél kevesebb emberrel találkoznak a gyerekek.

– Kiemelten kezelik a higiéniai előírásokat a tábor ideje alatt, mindenhova tesznek ki kézfertőtlenítőt, többször lesz naponta takarítás.

– A programokat leszűkítik csak a Garden területére, tehát nem lesznek külsős programok, ezzel is csökkentve a kockázatot.

– A három csoportot igyekeznek mindvégig külön kezelni, tehát maximum csak a 15 gyermek fog közelről érintkezni egymással, akik egy csoportban vannak. Mellettük pedig a csoport vezetői.

– Kialakítanak egy csökkentett árat, hiszen most sok szülő nem feltétlen tudja megengedni magának az eredeti jegyárat.

– Minden gyermek csak szülő által leigazolt papírral vehet részt a táborban, amivel igazolják és felelősséget vállalnak, hogy gyermekük egészséges.

További információk a táborról: https://minecinema.hu/tabor/

A jegyek megvásárolhatóak itt: https://www.jegy.hu/program/minecinema-tabor-115097

Kövesd a MineCinemát a Facebookon is: https://www.facebook.com/minecinema/

Kövesd a MineCinemát az Instagramon is: https://www.instagram.com/minecinema/

Csatlakozz az eseményhez: https://www.facebook.com/events/498635741077634/

Iratkozz fel havi újdonság levelünkre!

X