Hogyan futtass kampányt és szerezz követőket Tiktokon?

Május 6-án 16 órakor folytatódik a Star Network szakmai élő bejelentkezése ezúttal a TikTok lehetőségeire rávilágítva. Az alkalmazás rendkívül nagy népszerűségnek örvend az elmúlt hónapokban és nem lehet szó nélkül hagyni a hirdetési lehetőségeit. Ennek ismertetése lesz a fő célja a Star Network újabb szakmai élő bejelentkezésének.

Mindig élen jártunk az edukációban. Nemrég indítottuk el szakmai blogunkat, amit Influencer Kisokos névre kereszteltünk. A felületen mindenki, aki érdeklődést mutat az influencer marketing iránt, megtalálja a számára érdekes tartalmakat. Az élő bejelentkezés is azt a célt szolgálja, hogy érdekes és tanulságos képet adjon a TikTokról általánosságban és márkaoldalról is.

A szakmai live során szó lesz külföldi és magyar kampányokról és a saját, Star Network által menedzselt együttműködéseinkről is. Egyelőre a hazai marketingpiacon nem elterjedt a TikTok használata, pedig rendkívül sok lehetőség rejlik benne. Hogyan lehet fiókot létrehozni márkáknak? Hogyan lehet kampányt futtatni? Megannyi érdekes kérdés, amiről a Star Network értékesítési vezetője, az élő bejelentkezés műsorvezetője, Sápi Márton fog ismertetni.

„Még soha nem volt olyan közösségi platform, ahol ilyen gyorsan nőtt volna a felhasználók száma világszerte. És talán nincs is másik közösségi felület, amely ennyire megosztó lenne – a legtöbben tinik által készített, zenére tátogós tartalmakkal azonosítják, miközben az applikáció rengeteg teret ad a kreativitásra és ezt egyre többen ki is használják. Izgalmas, újszerű és veszélyesen addiktív tartalmak jellemzik– hirdetői szempontból is egyre izgalmasabb a TikTok, ezért választottuk második előadásunk témájának. Úgy néz ki, nem döntöttünk rosszul; néhány nap alatt már közel 2000 érdeklődőt számlálunk a Facebook-eseménynél, ami jól jelzi a téma aktualitását” – mondta el Sápi Márton az élő adás műsorvezetője és a Star Network értékesítési vezetője.

A TikTokot érintő témák mellett vendégekkel is találkozhatnak majd a nézők, mint a TikTok nagymesterével, Csonka Andrással, aki szintén nagy népszerűségnek örvend a felületen. A kvíz most sem marad el, az élő bejelentkezés végén HVG nyeremények találnak gazdára azok között, akik helyesen válaszolnak az beszélgetésen elhangzott információk által összeállított „Kahoot” kvíz kérdéseire.

Várjuk minden olyan márka képviselőit, ügynökségek dolgozóit, influencereket és a marketingpiac szereplőit, akik nyitottak a TikTok iránt és kérdésük, javaslatuk van a viszonylag újnak mondható platformmal kapcsolatban.

Tik-Tok:ON! Hogyan futtass kampányt és szerezz követőket című élő bejelentkezés május 6-án a Star Network Facebook-oldalán!

Kövesd be: https://facebook.com/StarNetworkHUN/

Csatlakozz az eseményhez:  https:// facebook.com/events/623224098279533/

Weboldal: https://starnetwork.hu/

Ne maradj le a hazai és nemzetközi marketing hírekről, iratkozz fel az Influencer Kisokos hírlevelére ITT.

Iratkozz fel havi újdonság levelünkre!

X