Sosem látott méretű hazai influencer hadsereg népszerűsítette az MTV EMA-t

Az egyik legrangosabb európai zenei díjátadó hétvégén világsztárokat hozott el hazánkba, mellyel nem csupán hatalmas élményt nyújtott a rajongónak, de meg is mozgatta őket, ebben pedig mi voltunk a partnerei.

A Magyarországon megrendezett 2021-es MTV EMA díjátadón fény derült a 16 díj nyertesére, de olyan világsztárok is felléptek, mint Ed Sheeran, az Imagine Dragons, Maluma és a Måneskin. 

A zene mindenkié!

A 180 országban élőben közvetített MTV EMA díjátadót, a Star Network Influencer Ügynökség szervezésében hazánkban egy átfogó influencer kommunikáció kísérte, melyben összesen 55 véleményvezér szerepelt:

  • az MTV Music Week a vidéki fellépőket népszerűsítette
  • az #emadance2021 TikTok challenge táncra buzdított
  • az MTV World Stage Hungary kampányában, a Hősök terén megrendezésre került szuper koncertek híre jutott el a rajongókhoz
  • az MTV EMA Jegykiosztó eseménye lehetőséget teremtett nem csak a díjátadóra szóló belépők megszerzésére, de közönségtalálkozóra is a népszerű hazai influencerekkel

Ebben a nagyszerű projektben többek között olyan hazai influencerek, zenészek és műsorvezetők vettek részt, mint Kajdi Csaba, Lady Szomjas, Király Viktor, Gáspár Laci, Nádai Anikó, Whisper Ton és Lotfi Begi.

Fellegi Réka, a Star Network projektmenedzsere így összegezte az elmúlt időszakot:

„Mindig hatalmas megtiszteltetés egy ilyen nemzetközi projektben dolgozni. Pályám során soha ennyi emberrel nem dolgoztam együtt, mind a szakemberek, mind az influencerek terén. Hatalmas social aktivitás kísérte végig a teljes kampányt, amihez az összes munkatárs és influencer kiemelkedő alázattal állt hozzá. Hálás vagyok, hogy ennek a részese lehettem.”

A Star Network csapatát a ViacomCBS kérte fel erre a kampányra, számos olyan sikeres együttműködést követően, mint például a Comedy Central, Teennick, Nickelodeon KCA, MTV.

Iratkozz fel havi újdonság levelünkre!

X