Karácsonyi jótékonysági streammel készül a Star Network

December 15-én 16 órától a Játsszuk Le! Youtube-csatornán karácsonyi adománygyűjtéssel készülünk. Az adományokat a Csodalámpa alapítvány részére juttatjuk majd el, melyet celebritásokkal és tartalomgyártókkal közösen gyűjtünk össze. A programban többek között részt vesz Balázs Andi és Viszkok Fruzsi is.

A 2020-as év mindenki számára nehéz volt, ezért is célunk, hogy minél több ember arcára csaljunk mosolyt karácsonykor. A jótékonysági stream keretein belül egy jó hangulatú, beszélgetős műsorral készülünk olyan kiemelkedő tartalomgyártók meghívásával, mint Viszkok Fruzsi, Nagy Dani és Kovács Rami, Tanulom magam Attis. Mellettük celebritások is csatlakoznak az eseményhez többek között Balázs Andi és a világbajnok, olimpiai ezüstérmes Tóth Dávid is.

Az eseményt megelőzi egy online licit, mellyel még inkább arra törekednek a résztvevők, hogy támogassák a beteg gyermekeket, a Csodalámpa Alapítványt. A licit a karácsonyi jótékonysági esemény résztvevőinek közösségi oldalain fog elstartolni, melyen személyes tárgyakra csaphatnak le a rajongók.

A véleményvezérek folyamatosan csatlakoznak az eseményhez, amelyről itt tájékoztatjuk a nézőket és az adományozókat: https://www.facebook.com/events/1545610592496053/

Karácsonyi jótékonysági stream – 2020.12.15. 16:00 – Játsszuk Le! YouTube-csatorna

 

Iratkozz fel havi újdonság levelünkre!

X