Élőben a Facebookon: hatásos influencer kommunikáció a koronavírus-járvány idején

Április 22-én 16 órakor interaktív, élő bejelentkezésre készülünk a Facebook-oldalunkon, hogy javaslatot adjunk márkáknak, influencereknek arról, mi a hatásos influencer kommunikáció a koronavírus-járvány ideje alatt. Bemutatunk olyan hazai és külföldi influencer kampányokat, amiken keresztül minden márka láthatja az előnyeit a véleményvezérekkel való együttműködésnek, illetve azt is, hogy milyen következményekkel járhat az érzékenység elmulasztása ebben az időszakban.

Nemrégiben egy online workshopot is összehívtunk, ahol az Asus, a Cartoon Network, a dm, a LEGO és az Yves Rocher részvételével beszéltük át a járvány és a korlátozások okozta kihívásokat, így osztva meg a tudást a különböző szektorok képviselői között. Ennek tanulságait is összefoglalja majd az előadás.

A Star Network az évek alatt több, mint 4000 szponzorációs tartalmat menedzselt és sok millió követőhöz juttatta el influencer partnerei tartalmait, márkák üzeneteit. Emiatt is volt fontos számunkra, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt megoldást találjunk arra, hogyan segíthetünk márkáknak és influencereknek egyaránt.

„Az edukáció mindig fontos szerepet játszott a Star Network életében. Ezért is szeretnénk egy olyan online beszélgetést tartani, ahol a márkák és az influencerek is útmutatást kaphatnak ebben a nehéz helyzetben. Mindenki együtt van ebben a helyzetben, mindenkinek hasonló problémával kell megküzdenie és mindannyian tudunk segíteni egymásnak. Emellett célunk még az is, hogy a megváltozott piaci körülmények hatására is pozitív irányba haladjanak tovább az együttműködések.” – mondja Sápi Márton, értékesítési vezető, az előadás megtartója.

Várjuk minden olyan márka képviselőit, ügynökségeit és természetesen az influencerek részvételét is a nézők között, akiknek észrevétele vagy kérdése van az adott témával kapcsolatban. Az előadás végén a műsorvezető, Sápi Márton a kérdésekre is válaszol majd, illetve interaktív „Kahoot” kvízzel is készülünk, ahol a legjobb és leggyorsabb válaszadók értékes nyereményben részesülhetnek.

Hatásos influencer kommunikáció a koronavírus-járvány idején című élő bejelentkezés április 22-én 16 órakor a Star Network Facebook-oldalán.

Kövesd be: https://facebook.com/StarNetworkHUN/

Csatlakozz az eseményhez: https://facebook.com/events/240117054065027/

Weboldal: https://starnetwork.hu/

Iratkozz fel havi újdonság levelünkre!

X