Rendhagyó videóval jelentkezett be újra a népszerű csatorna

Az eddig megszokott játékos videók után most egy teljesen új koncepcióval állt elő a Játsszuk Le! YouTube-csatorna. A legújabb videóban ismert emberek és nézők otthonról jelentkeztek be és fejtették ki véleményüket a koronavírussal kapcsolatban.

Április 9-én publikálta legújabb videóját a Játsszuk Le! YouTube-csatorna, mely a Star Network saját gyártású produkciója. Az új koncepció alapján ismert emberek és a nézők válaszoltak arra a kérdésre, hogy mi a legnehezebb dolog a karanténban. A csatorna életében most fordult elő először, hogy a televízióból is ismert emberek szerepeltek a válaszadók között, mint Kovács András Péter vagy Gömöri András Máté. Emellett pedig a JL nézői is kifejthették véleményüket a tartalomban.

Az eddigi videókban a Játsszuk Le! műsorvezetői látták vendégül Magyarország kedvenc YouTube tartalomgyártóit, influencereit, akik különböző témákban versenyeztek egymással. Ezt váltotta fel a jelenlegi formátum, amit kreatívan a jelenlegi helyzethez igazítva alkottak meg.

Az új formátummal többek között az a csatorna készítőinek célja, hogy bemutassák, milyen sokszínűek az emberek, hogyan vélekednek az élet aktuális dolgairól és az, hogy meglássák a nézők, egy egyszerű kérdésre is milyen sokféle választ kaphatunk.

A koronavírus-idején leginkább a karantén kérdésköre kapcsán készülnek tartalmak, azonban később más hétköznapi, ám izgalmas és megosztó kérdések is várják majd a nézőket, ismert embereket.

Legújabb videó a csatornán Április 18-án jön, ekkor megtudhatjuk, hogy mit tanultak a szereplők a Karanténban töltött időből.

Iratkozz fel havi újdonság levelünkre!

X