Szörnyű TikTok trend kering – miért kell ezt csinálni a gyerekekkel?!

A TikTok mindig tartogat meglepetéseket, ezért sosem lehet unatkozni. A trendek még mindig olyan gyorsan jönnek és mennek, mint az előző hónapokban, ami egyértelműen mutatja, hogy karantén után is van élet a platformon. Nézzük, mik hódítanak most a felületen!

Öntsük le a gyereket?

Néhány szülő szerint vicces, hogy egy trend keretében leöntik kisgyermeküket. Többen viszont eléggé kiakadtak a videókon, mert láthatóan nem mindegyik gyermek fogadja boldogan a vízcseppeket. Más kérdés, hogy miért kell gyermekekre felépíteni egy ehhez hasonló trendet, hiszen egyértelműen látszik, hogy nem nekik való.

https://vm.tiktok.com/JF4nh6G/

Amikor véletlen félregépelsz…

Pár hónapja már megjelent ez a trend, de valamilyen oknál fogva újból felkapott lett TikTokon. A videók lényege, hogy vizuálisan szemléltetik, milyen az, amikor véletlen félregépelsz egy üzenetet és a nevetős emojik közé becsúszik valami más is.

https://vm.tiktok.com/JF44Pn1/

Duett minden mennyiségben

Ha valaki megemlítette a duett szót, akkor két ember közös előadására gondolhattunk. Ám a TikTokon ez is teljesen más jelentést nyert. Egyszerűen imádják a felhasználók, ha valamilyen módon össze tudják kötni tartalmaikat más emberek videóival, mint például így:

https://vm.tiktok.com/JF4E6n7/

Taylor Swift visszatért a TikTokra

Mármint csak egy régebbi zeneszáma. A „Love Story” az énekeső egyik legnépszerűbb dala, ami most a TikTokon hódít. A trendet szinte minden felhasználó fel tudja dolgozni és kedvére szabni.

https://vt.tiktok.com/yHMv8S/

Utánozd le a jelenetet!

Az egyik legnehezebb és a legizgalmasabb trend, amit eddig láttunk az az „ilooklike” kihívás. A lényege, hogy film jeleneteket vagy mémeket utánoznak a felhasználók és ezt összevágják az eredeti videóval.

https://vt.tiktok.com/yHNtVv/

Ne maradj le a hazai és nemzetközi marketing hírekről, iratkozz fel az Influencer Kisokos hírlevelére ITT.

Iratkozz fel havi újdonság levelünkre!

X