Újabb fejlesztésekkel rukkolt elő a TikTok

A folyamatosan fejlődő platform mindig törekszik arra, hogy a felhasználók igényeit minél inkább kielégítse és ennek érdekében szinte naponta debütál újabb és újabb funkció az alkalmazásban.

Megsokszorozta a TikTok a leírások hosszát

A legutóbbi fejlesztések közül a leírások karakterszámának megnövelésére már égetően várt a TikTok közösség, hiszen az eddigi 300 karakteres limit rendkívül lekorlátozta a tartalomgyártók rendelkezésére álló információközlés lehetőségét.

A legújabb fejlesztésnek köszönhetően mára már 2200 karakteres leírás írható a videók alá, mely jelentős növekedést jelent a eddigiekhez képest. Ezzel megnyílik a lehetőség esetleges blog szerű bejegyzések készítésére is amely már az Instagramon nagy sikert aratott az elmúlt időben.

Fotó mód a TikTok-on

A TikTok fő profilja mindig is a rövidformátumú videók voltak, azonban a legjelentősebb változás, amit már a tartalomfogyasztók is észrevehettek, az a platformon megjelenő fotó mód. 

Ez az új funkció lehetővé teszi azt, hogy képeket töltsünk fel és ezt lapozható módon a néző saját belátása és tempója szerint nézhesse és élvezhesse a magas minőségű képekből összeállított tartalmat. Egy újabb lépés az Instagramosodásban 🙂

TikTok Now (avagy a BeReal copy?)

Egyediségének köszönhetően a BeReal applikáció mára már hazánkban is rendkívül nagy népszerűségre tett szert, erre pedig a TikTok gyorsan és célzottan reagált, kifejlesztett egy saját alkalmazást, a TikTok Now-t.

Érdekel további tartalom a téma kapcsán?

Olvasd el a TikTok Now-ról szóló teljes cikket a szövegre kattintva.

Iratkozz fel havi újdonság levelünkre!

X